Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

#25 Velvet is niet verantwoordelijk voor prijswijzigen.
Indien het bestelde product na ontvangst in prijs zakt, kunt U het bestelde product naar ons retour sturen en het dan opnieuw bestellen.  De retourzending dient op eigen kosten te gebeuren. Wij geven geen garantie dat het product nog op voorraad is en zijn niet verantwoordelijk voor het uiteindelijk niet kunnen aanschaffen van het product.

#25 Velvet is niet verantwoordelijk voor lichamelijke of psychische gevolgen na aanschaf van onze producten
Wij proberen altijd de afkomst en kwaliteit van onze producten te controleren, maar kunnen helaas niet verantwoordelijk worden gehouden voor gevolgen zoals bijvoorbeeld allergische reacties op materialen, verf, en/of situaties die ontstaan na het aanschaffen van onze producten zoals bijvoorbeeld het inslikken van kleine voorwerpen door kinderen.

# 25 Velvet is niet verantwoordelijk voor schade en/of beschadigingen aan producten door eigen gebruik.
Wij controleren altijd met zorg onze producten maar helaas verkopen wij nu eenmaal producten voor gebruik. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor resultaten na gebruik van onze producten. Wij vragen U om de waslabels in de producten te raadplegen en voorzichtig om te gaan met effecten van buitenaf zoals strijkbeurten.

Actievoorwaarden

In het geval gebruik gemaakt wordt van een van onze acties zijn deze geldig mits de actievoorwaarden na eventuele retourzendingen nog van toepassing zijn.
# Gratis verzending vanaf een bepaald bedrag geld alleen als na eventuele retourzendingen dit bedrag nog resteert. In het geval van een retourzending waarna het overgebleven bestedingsbedrag minder is dan de voorwaarde voor gratis verzending zullen de verzendkosten alsnog in rekening worden gebracht.
# Kortingen op het bestellen van meerdere producten zijn alleen geldig mits na eventuele retourzendingen het minimale aantal producten voor de actie nog resteert.

Herroepingsrecht & Garantievoorwaarden

U heeft wettelijk 2 weken bedenktijd na aanschaf van producten via onze website.
Voor informatie over retourzendingen kunt U terecht bij het kopje “retourneren” in het navigatiemenu.

Na gebruik van onze producten geven wij geen garantie of eventuele reparaties.
Heeft U een slechte ervaring met een van onze producten, laat het ons dan weten via info@25velvet.com.  Als wij op de hoogte worden gesteld van voldoende klachten over hetzelfde product zullen wij contact opnemen met de desbetreffende leverancier en alleen de beste leveranciers behouden. Onze reactietermijn op verklaringen is 2 weken. Wij streven naar een optimale prijs-kwaliteit verhouding en zijn zeer tevreden over onze leveranciers tot nu toe.

Leveringsvoorwaarden

# 25 velvet is niet verantwoordelijk voor vertragingen van leveringen bij diensten door derden, zoals postbedrijven.
# 25 velvet is niet verantwoordelijk voor schade aan- of verlies van producten door leveringen of transport, aangezien deze door ons zorgvuldig gecontroleerd en verpakt worden.

Privacy

Gegevens en informatie van onze klanten zijn bij ons veilig en zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en niet worden gedeeld met derden.